Зимові канікули

Зимові канікули - найкраща пора для кожного учня, а коли вони проходять цікаво і з користю, насичено й весело, то запам’ятовуються надовго. Цього року вже традиційно про змістовність канікул потурбувалися і класні керівники та класоводи нашої гімназії, і працівники позашкільних закладів нашого міста: ЦПО «Соняшник», Центру еколого-натуралістичної творчості, Центру науково-технічної творчості. Щодня в наших дітей була можливість відвідати цікавий захід, взяти безпосередню участь у різноманітних заняттях.
Майстер-класи «Різдвяні ангели», «Чарівний гном», «Зайчик на пальчик», «Символ року», «Пізнавальне малювання», «Виготовлення підвіски «Місяць», гра «Новорічно-різдвяний квест»розкрили символічні значення новорічних та різдвяних атрибу тів, діти загадували найзаповітніші бажання про мир та перемогу, мріяли про добробут і щастя кожної української сім’ї на рідній і вільній землі.
Спортивне заняття «Гартуємо своє здоров’я», відкритий урок із хореографії «Танці Сходу», заняття «Сучасні ритми» зарядили енергією та оптимізмом, зняли емоційну напругу та тривожність.
Особлива подяка керівникам гуртків Слабінській А.П., Павліченко Л.М., Розворській А.М. за доброзичливість, творчість, креатив, уміння створювати настрій і красу. Наші діти заслуговують на щасливе дитинство і мають непохитну віру в перемогу України.

Зимові канікули

Кiлькiсть переглядiв: 35