Тиждень безпеки життєдіяльності в БЗШ №21

Тиждень з 22 лютого по 26 лютого в БЗШ №21 був присвячений безпецi життєдіяльності. Класними керівниками та вчителями основ здоров’я були проведені тематичні театралізовані уроки, під час яких обговорено зі школярами питання травмування дітей при надзвичайних ситуаціях. Були виготовлені тематичні плакати та пам’ятки до тижня безпеки життєдіяльності. Проведені позапланові інструктажі з безпеки життєдіяльності для учнів та відпрацювання навичок надання першої до медичної допомоги.

23 лютого до учнів 3-х класів завітала старший інспектор відділення зв’язку та телекомунікацій батальйону патрульної поліції Тарнавська Дар’я Анатоліївна, яка розповіла дітям про правила поведінки з незнайомцями, а 23 лютого для учнів 6-х класів прочитала лекцію «Небезпека вживання заборонених речовин».

Класоводи 1-2-х класів провели з дітьми рольові ігри «Ми-пішоходи», «Небезпечні перехожі», «Вогонь - друг, вогонь-ворог», «Лід - це небезпечно» Неможливо передбачити всі ситуації, які можуть загрожувати життю і здоров’ю дитини. Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.

Безпека життєдіяльності

Кiлькiсть переглядiв: 127